FULLSTERKUR

JE KRACHTIGSTE JAAR OOIT

Het is onvoorstelbaar wat je allemaal in één jaar kunt bereiken. Stel je eens voor welke veranderingen je zult ondergaan in 12 maanden tijd, waarin we samen met jou dit traject aangaan. 

Voor de meest krachtige veranderingen en diepgang kies je voor het “Fullsterkur” traject. Bij dit traject gaan we in 1 jaar tijd echt de diepte in.

Eén jaar: 12 maanden. 52 weken. 4 seizoenen.

Een volledige cyclus door het jaar heen. We nemen dan ook ruim de tijd om samen te werken aan jou als individu, met jouw eigen vraagstuk en inbreng gedurende dit ongekend krachtige traject. 

 

Fullsterkur jaartraject

Ik ben klaar voor de grootste verandering van mijn leven

Voor echte krachtige veranderingen en diepgang kies je voor het “Fullsterkur” traject. Bij dit traject gaan we in 12 maanden echt de diepte in. Ook hier houden we nauw contact met alle bovenstaande methodes, maar de echte verdieping zit hem in de tijd. In 3 maanden kun je nieuw gedrag aanleren, na 6 maanden is dit blijvend. Maar na 12 maanden herken je jezelf niet meer terug. 

Tijdens het jaartraject sta je in nauw contact met ons en staan we altijd voor je klaar.

De sessies, die elke twee tot drie weken plaatsvinden, bestaan voornamelijk uit krachtige coachingsgesprekken waarin we diep in jouw vraagstukken duiken. Tijdens de daaropvolgende adem- en trauma sessies verwerken we delen die nog vast zitten en waar de pijn zit. Ook met het lichaamswerk, de regressietherapie, familieopstellingen en meer maken we de verschillen.

Ter verdieping in jouw processen en het creëren van blijvende veranderingen werken we met het microdosereb met Psylocibine. Dit is de werkende stof in onder andere truffels, echter is de dosering zo klein dat er geen merkbaar verschil in de realiteit is waar te nemen. Je kunt dus gewoon blijven functioneren, maar dan beter. Dat betekend dat we nieuwe patronen gaan aanleren en daardoor in het brein nieuw neurale paden zullen aanwenden om blijvend verschil te maken. 

We leggen hier van tevoren alles over uit en is ten alle tijden optioneel om mee te nemen in het traject. 

Aan het begin van het jaartraject bieden we een Human Design verslag en lezing aan. Deze blauwdruk van jouw leven geeft ongekend veel inzichten in wie jij bent als persoon, waarom je de dingen doet zoals je doet en hoe je hiermee steviger in het leven leert staan. 

Tijdens het “Fullsterkur” traject krijg je tevens toegang tot alle groepssessies die we gedurende jouw jaar aanbieden en raden dit ten zeerste aan voor nog meer diepgang. 

De investering in jezelf voor het “Fullsterkur” jaartraject is €6.995,-
(Gespreid betalen is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op)

Hoogtij 185
2201 VX Noordwijk

hallo@fullviss.nl
06 15614460

Fullviss draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders