Samen werken aan je fysieke rust en mentale kracht

Sterk en zelfverzekerdheid, door met volle overtuiging samen te werken aan je fysieke rust en mentale kracht. Bij Fullviss geloven we niet in een eenzijdige aanpak. Daarom gaan we op meerdere vlakken samen met jou aan de slag. Hier lees je hoe we dat doen, en wat we voor jou kunnen betekenen.

Werken aan fysieke rust en mentale kracht, zo ontstaat balans

Wolk in je kop, spierpijn, nekklachten, hoofdpijn.
Onrustige gedachten, rusteloosheid, slechte eetgewoontes.
Sleep je jezelf door de dag heen, zit je niet lekker in je vel en voelt het alsof elk moment de bom kan barsten? Of ben je wellicht zo leeg en uitgeput dat je het leven zelf niet meer ziet zitten?

Dit soort klachten ontstaan vaak door een disbalans. Hoeveel energie geef je uit en hoeveel energie krijg je terug? Hoe groot is de last die je op je schouders draagt? Welke oude trauma’s zijn nooit opgelost? 

Kortstondige stress prikkels zijn helemaal niet slecht. Sterker nog, we hebben ze nodig. Een korte prikkel kan je leven net wat meer pit geven. Een ritje in de achtbaan, een spannende sportwedstrijd of even de druk van je deadline ervaren.

Energie uitgeven doe je dus bijvoorbeeld op je werk of aan je gezin. Alles wat jouw aandacht en toewijding nodig heeft, vraagt energie.

Van sommige dingen krijg je energie. Denk aan wandelen in de natuur of sporten. Een gezellig avondje met vrienden of spelen met je kinderen kan ook energie geven.

Maar als je meer energie uitgeeft dan dat je terug krijgt, raak je uit balans. Zaak is dus om zo snel mogelijk weer de balans terug te brengen. 

Goed inzicht hebben in jouw energie-gevers en energie-vreters zijn dan van essentieel belang. Daarnaast is het van belang om in kaart te brengen welke impactvolle situaties er in je leven zijn geweest. Waar heb je nu nog last van en welke ervaringen zijn niet meer dan een vervelende herinnering?

achtergrond afbeelding
achtergrond afbeelding

We zetten de juiste tools in

Door middel van coachingsgesprekken gaan we samen op zoek naar oplossingen om de balans weer terug te brengen. In deze coachingsgesprekken sturen we vooral aan inzicht en helpen we je met het bepalen van de juiste richting. De gesprekken zijn altijd in combinatie met beweging. Soms wandelend, buiten in de natuur. Andere keren zijn deze gesprekken gedurende een fysieke sessie.

Stress- en traumaklachten komen vaak voort uit opgekropte energie. Tijdens de fysieke coaching zoeken we een manier om die energie te uiten. Je doet dit onder begeleiding. Altijd middels functionele bewegingen en op jouw niveau. Bijkomend voordeel is dat je er lichamelijk ontzettend fit en sterk van wordt.

Met ademcoaching leer je weer in contact te komen met je eigen lichaam. Uit je hoofd en in je lijf. Geen zweverig gedoe, gewoon ademen. Ademcoaching is altijd persoonlijk. We zetten verschillende ademtechnieken in voor het gewenste resultaat.

Mentale kracht ontwikkel je tijdens de vele sessies en trainingen. Met koude training zoeken we je mentale weerstand. Een krachtige manier voor het vergroten van draagkracht. Dat betekent dat je letterlijk de weerstand moet opzoeken.
Koude training is optioneel en altijd in overleg. Uiteraard gaat dit onder deskundige begeleiding en op jouw niveau. Van tevoren bouwen we dit rustig op en gaan altijd in onderling overleg een stapje verder.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Alleen door persoonlijke begeleiding komen we echt tot de kern. En alleen als we tot de kern komen, kunnen we je helpen. Daarom werken we met onderstaand stappenplan.

We starten altijd een traject met een intakegesprek. Dit gesprek is kosteloos en geeft ons inzicht in jouw hulpvraag. Wat is je doel, wat wil je bereiken en hoe kunnen wij jou daar mee helpen? We kijken ook of er een klik is. Want alleen dan kunnen we je echt helpen.

We doorgronden samen je doelen en de verwachte uitkomst. Het zou ook kunnen dat we je doorverwijzen naar een van onze aangesloten professionals. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. We zoeken samen naar de beste oplossing.

Een traject is dus echt maatwerk. Geen mens is hetzelfde, geen traject is gelijk.
 

1

Gratis intakegesprek

2

Doelstelling en verwachte uitkomst

3

Start Persoonlijk Traject

4

Verdieping middels externe professionals

achtergrond afbeelding
REVIEWS

Wat anderen van ons vinden

achtergrond afbeelding

“Het begrip en vertrouwen wat ik direct al voelde. Daardoor konden we in een hele korte tijd enorme stappen zetten. Het heeft mijn leven oprecht veranderd. Ik kan veel meer dan voorheen. Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen.”

“Je hebt simpelweg meer levenservaring en ik merk bij mijzelf dat ik jouw mentale tips serieus oppak. Ook merk ik in onze sessies dat je verder kijkt/denkt dan mijn vraag. Zonder zweverig over te komen, ervaar ik dat jij een 'veilige' omgeving kan creëren waardoor ík de kans krijg om te groeien. En daar kom ik voor. Ongeacht of mijn doel bereikt wordt, kom ik wel dichterbij.”

Wil jij eindelijk de rust in je lijf en de kracht in je kop?

achtergrond afbeelding

Hoogtij 185
2201 VX Noordwijk

hallo@fullviss.nl
06 15614460

Fullviss draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders