Samen werken aan lichamelijke rust en mentale kracht

Sterk en zelfverzekerd, door met volle overtuiging samen te werken aan je fysieke rust en mentale kracht. Bij Fullviss geloven we niet in een eenzijdige aanpak. Daarom gaan we op meerdere vlakken samen met jou aan de slag. Hier lees je hoe we dat doen, en wat we voor jou kunnen betekenen.

Samen op zoek naar de balans tussen fysieke ontspanning, mentale kracht en emotionele balans.

Wolk in je kop, spierpijn, nekklachten, hoofdpijn.
Onrustige gedachten, rusteloosheid, slechte eetgewoontes.

Sta je constant onder spanning, zit je niet lekker in je vel en voelt het alsof elk moment de bom kan barsten? Of sleep je jezelf door de dag heen en voel je je zo uitgeput dat je het leven zelfs niet meer ziet zitten?

Dit soort klachten ontstaan door een disbalans.
Hoe groot is de last die jij op je schouders draagt? Welke oude trauma’s zijn nooit opgelost? We kunnen maar zoveel spanning vasthouden, zoveel emoties opkroppen totdat de emmer overloopt. 

achtergrond afbeelding
achtergrond afbeelding

Onze werkwijze

Door middel van coachingsgesprekken gaan we samen op zoek naar oplossingen om de balans weer terug te brengen. In deze coachingsgesprekken sturen we vooral aan op inzicht en helpen we je met het bepalen van de juiste richting. De gesprekken zijn vaak buiten in de natuur. Andere keren zijn deze gesprekken voorafgaand aan een ademsessie of Trauma Release sessie.

Stress- en trauma klachten komen vaak voort uit opgekropte emoties. Tijdens de coaching richten we ons op het loslaten van die energie. Dit doen we onder andere tijdens de ademsessies en Trauma Release.

Met ademtherapie leer je weer in contact te komen met je eigen lichaam. Uit je hoofd en in je lijf. Geen zweverig gedoe, gewoon ademen. Ademtherapie is altijd persoonlijk. We zetten verschillende ademtechnieken in voor het gewenste resultaat.

Mentale kracht ontstaat wanneer je ervoor kiest om je pijnstukken aan te kijken, je emoties onder ogen te komen en dat los te laten wat je niet meer dient. 
Het gaat dus niet om weerstand, maar om weerbaarheid. 

Maatwerk is de sleutel tot succes

Alleen door persoonlijke begeleiding komen we echt tot de kern. En alleen als we tot de kern komen, kunnen we je helpen. 

De eerste stap is een gratis kennismaking. Dit gesprek geeft inzicht in jouw hulpvraag. Wat is je doel, wat wil je bereiken en hoe kunnen wij jou daar mee helpen? We doorgronden samen je wensen, doelen en de gewenste uitkomst.

Onze trajecten zijn dus echt maatwerk. Geen mens is hetzelfde, geen traject is gelijk. 

Tijdens en na de trajecten bieden we je de mogelijkheid om mee te doen met een van onze events. Deze bieden we regelmatig aan op de website en kun je vinden onder Agenda.

achtergrond afbeelding
REVIEWS

Wat anderen van ons vinden

achtergrond afbeelding

Ik leerde Jeroen en Fabian kennen als CrossFit-coaches en kwam bij hen terecht voor een ademsessie. En toen nog eentje. En nog eentje. Daarna volgde een aantal BRTT-sessies. Mijn lijf staat al mijn hele leven in fight/flight modus, de stress kwam niet los uit mijn lijf. Langzaam maar zeker begonnen de laagjes af te pellen en kom ik steeds dichter bij mijzelf. De ontspannen aanpak en begeleiding, zonder voor mij te zweverig en te soft te zijn, werkt ideaal voor mij. Ik kan het iedereen aanraden die voelt dat er 'oude troep' in je lichaam vastzit, maar die geen zin meer heeft hier eindeloos over te praten, omdat je dát stukje inmiddels wel gedaan hebt.

“Je hebt simpelweg meer levenservaring en ik merk bij mijzelf dat ik jouw begeleiding serieus oppak. Ook merk ik in onze sessies dat je verder kijkt en denkt dan mijn vraag. Zonder zweverig over te komen, ervaar ik dat jij een 'veilige' omgeving kan creëren waardoor ík de kans krijg om te groeien. En daar kom ik voor. Ongeacht of mijn doel bereikt wordt, kom ik wel dichterbij.”

Wil jij eindelijk de rust in je lijf en de kracht in je kop?

achtergrond afbeelding

Hoogtij 185
2201 VX Noordwijk

hallo@fullviss.nl
06 15614460

Fullviss draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders