STERKUR

In een half jaar bereiken waar anderen een half leven over doen. 

Het “Sterkur” programma gaat een stukje verder dan het “Kraftig” traject. Hier hebben we 12 sessies de tijd om flinke stappen te kunnen maken op de spanningen en trauma’s waar je nu tegenaan loopt.

Je hebt wellicht al het een en ander aan zelfontwikkeling en zelfontplooiing gedaan. Misschien ben je bekend met ademwerk of andere therapievormen. Mogelijk heb je zelfs al een flinke stap gemaakt om los te komen van oude patronen. En toch merk je dat je er nog niet helemaal bent.

Sterkur traject

Ik ben klaar voor de grootste verandering van mijn leven

Je lijf voelt gespannen, je merkt dat je emoties je in de weg zitten en van tijd tot tijd voel je je leeg. Op andere momenten lijkt het juist weer wat beter te gaan. Maar je weet ook dat het tijd is om met jezelf aan de slag te gaan. 

In een traject van 12 sessies gaan we samen met jou echte stappen maken op de zaken waar jij nu of nog steeds op vastloopt. Tijdens dit traject heb je soms iedere week of per 2 tot 3 weken een sessie die kan variëren tussen diepgaande therapeutisch gesprekken, een op maat gemaakte ademsessie of trauma therapie. Deze kunnen optioneel onder begeleiding van microdosering Psylocibine, de werkzame stof in onder andere truffels, en geeft net wat meer verdieping in je proces. 

Ook in dit traject krijg je een journal mee naar huis om je voortgang te blijven stimuleren en sterke gewoontes aan te leren. 

Om nog meer inzicht in jezelf te krijgen bieden we een Human Design lezing aan met je eigen verslag.
Als je in het “Sterkur” traject zit, kun je met korting meedoen aan de vele groepssessies die we regelmatig aanbieden. 

De investering in jezelf voor het “Sterkur” traject is €3350,-
(Gespreid betalen is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op)

Hoogtij 185
2201 VX Noordwijk

hallo@fullviss.nl
06 15614460

Fullviss draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders