Binnen 5 minuten rust in je lijf en kracht in je kop.

Download deze snelle Focus Reset oefening om direct te ervaren wat Fullviss voor jou kan betekenen. In deze video begeleiden we jou met krachtige ademtechnieken waardoor je jezelf binnen 5 minuten compleet anders zult voelen. Gebruik deze techniek voor rust in je lijf en kracht in je kop. Ervaar wat 5 minuten bewuste ademhaling al voor voordelen heeft.

Beschrijving

Ben jij toe aan een Focus Reset?

Heb je veel spanning in je kop of onrust in je lijf en kun je daardoor maar moeilijk ontspannen? De voordelen van goede ontspanning en ademwerk zijn eindeloos. Hieronder vind je een korte opsomming.

Toen ik in 2017 in een burnout belandde, was dat een totale verrassing. Alle signalen, die ruimschoots aanwezig waren, had ik al die tijd vakkundig genegeerd.
Zo liep ik al langere tijd rond met vage rugklachten, leken mijn sportprestaties maar niet te verbeteren en had ik steeds vaker momenten van totale lusteloosheid.
Ik kon de slaap maar moeilijk vatten en loste dat op met koffie. Veel koffie. 

Toen ik eenmaal thuis zat begon ik me te verdiepen in alles wat er voor kon zorgen dat ik zo snel en sterk mogelijk uit die burnout kwam. Zo rolde ik onder andere in de wereld van het ademwerk. Ik leerde mijn lichaam weer opnieuw kennen, merkte dat ik er mijn sportprestaties mee kon beïnvloeden en ervaarde eindelijk weer rust.

Met deze video wil ik jou dat ook laten ervaren. Gun jezelf de rust in je lijf en kracht in je kop. Geef jezelf die Focus Reset.

Download Focus Reset

Focus Reset

Gratis

Direct contact

Voor vragen kan je ons bellen op 06 15614460

Wil jij eindelijk de rust in je lijf en de kracht in je kop?

achtergrond afbeelding
Fullviss draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches